مفاهیم قرآن، جذابیت بیشتری برای انتقال موضوع سبک زندگی دارد و اگر بتوانیم این موضوع را به واسطه ابزار هنر در فضای مجازی به کاربران انتقال دهیم، تأثیرگذار خواهد بود.
مهدی قرهشیخلو، رئیس سازمان، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به جایگاه فضای مجازی در دنیای کنونی اظهار کرد: امروز فضای مجازی جایگاه خوبی را در دنیا به خود اختصاص داده است و به غیر از ارتباطات، آموزشها و حتی الگوپذیری از طریق این فضا نیز انجام میشود.
وی افزود: به نظر میرسد ما باید تا اندازهای توانمندیهای خود را در راستای بهرهبرداری از این امکان یعنی فضای مجازی افزایش دهیم یعنی استفادهای برای ارائه سبک زندگی اسلامی به کاربران که این موضوع پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در خراسان شمالی به صورت جدی مدنظر قرار گرفته است.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم تصریح کرد: بسیاری از مردم به ویژه جوانان و نوجوانان از فضای مجازی استفاده میکنند و ما از این ابزار میتوانیم بخشی از آموزشها و الگوها را به مردم انتقال دهیم، اما هنوز به آن توانمندی مطلوب نرسیدهایم و باید تلاش کنیم تا در این حوزه تقویت شویم. برای تحقق این امر همه باید تلاش کنند تا به لحاظ محتوا و شکل مطالبی که منتشر میشود، برای مردم جذابیت داشته باشد.
وی بیان کرد: قرآن، جذابیت بیشتری برای پرداختن به موضوع سبک زندگی دارد. البته سازمان دارالقرآن الکریم در این راستا اقداماتی را انجام داده است که قرار است آن را در فضای مجازی توسعه دهیم تا مردم بتوانند بیشتر از آن استفاده کنند.
قرهشیخلو اظهار کرد: همه انسانها فطرتاً زیباییدوست هستند و ما اگر هر چیزی را در قالب زیبا به مردم ارائه کنیم، آنها علاقهمند میشوند. گروهی که در قالب دشمنان اعتقادی و دینی ما قرار دارند از این ابزار استفاده میکنند و سعی دارند عقاید باطل خود را در قالب زیبایی ارائه کنند که متأسفانه موفق هستند. ما هم باید تلاش کنیم تا از هنر و حس زیبایی دوستی که مردم دارند، برای جذب بیشتر محتوای خوبی که داریم، استفاده کنیم.
وی ادامه داد: استفاده از هنر زیبایی برای انتقال مفاهیم، تکنیک است و باید نسبت به آن توجه شود و از متخصصان این امر بهرهمند شویم چرا که دنیا، دنیای تخصص است.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم تصریح کرد: متأسفانه در استفاده از هنرهای زیبا در انتقال مفاهیم تا اندازهای ضعیف هستیم و در این موضوعات باید دولتمردان و حوزههای تخصصی بر این موضوع فرهنگسازی کنند تا ما بتوانیم از این ابزار هنر برای انتقال محتوای خوبی که در قرآن و سنت پیامبر (ص) و اهل بیت(ع) است، استفاده کنیم و به مردم و همه دنیا ارائه دهیم.
وی بیان کرد: دشمنانمان قطعاً بیشتر و شدیدتر از ما روی این فضا کار میکنند و به دلیل اینکه در این حوزه از ما جلوتر بوده و صاحب تجربه بیشتری هستند، امکانات بیشتری دارند و اگر ما روی این قضیه کمتوجهی کنیم و سرعت و پیشرفتمان کند باشد، آنها بیکار نمینشینند و این فرصتی است که در اختیار داریم تبدیل به تهدید میشود و از این فضا علیه ما استفاده خواهد شد.
قرهشیخلو در پایان گفت: اگر کل کشور برای این کار بسیج شوند و تلاش کنند تا از این فضا و امکاناتی که این فضا در اختیار میگذارد، بهتر استفاده کنند؛ قطعاً بسیاری از تهدیدهایی که وجود دارد، خنثی میشود و ما میتوانیم این تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم اما اگر کمکاری کنیم و توجهی به آن نداشته باشیم، فرصتها از میان میرود و تبدیل به تهدید میشود.